SOUS-VIDE PRODUKTY

Pronikli jste již do tajů sous-vide vaření? – My ano!

Sous-vide vaření získává v českých domácnostech čím dál větší oblibu.

Maso připravované touto metodou je zdravější a především chutnější.

My základní postup sous vide vaření připravíme za vás. Maso naložíme do slaného nálevu, pomalu vaříme a při správné teplotě zabalíme do plastového obalu a zavakuujeme.

Příprava v domácnosti je již hračkou a trvá pouze několik minut.

Maso vyjmeme z obalu a odstraníme rosol. Maso položíme na rozpálený gril, pánev, nebo vložíme do trouby a necháme z obou stran 1 minutu ozpéct. Poté ze všech stran potřeme vlastní oblíbenou marinádou a dopečeme do zlatohnědé barvy z obou stran.

Výsledkem je gurmánský zážitek, který nezkazí žádnou grilovací akci.

V naší nabídce najdete Selská žebírka na gril SOUS-VIDE.

NOVINKA - VEPŘOVÁ PANENKA SOUS-VIDE

Můžete objednávat na našem objednávkovém centru, nebo zakoupíte na prodejnách Maso Sedlák