Každý rok s příchodem prvních jarních slunečných paprsků uvádíme na trh několik novinek. V letošním roce si přijdou na své především ti, kdo mají rádi výraznější a ostřejší chutě.
![](https://masojicin.cz/wp-content/uploads/2024/05/Peprova.jpg)
Grilovací klobása s pepřem
Skvělá novinka v sortimentu, kterou ocení především milovníci pikantních výrobků. Klobása obsahuje vysoký podíl vepřového a hovězího masa, je šťavnatá a díky přidanému pepři lehce pálivá.
Tepelně opracovaný masný výrobek.
Složení:
Vepřové maso, hovězí maso, voda, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), koření (obsahuje hořčici), látka zvýrazňující chuť a vůni E621, stabilizátor E450, antioxidant E315, dextróza, pepř černý 0,1%.
Obsah masa min. 87%.
Výrobek ve vepřovém střevě.
![](https://masojicin.cz/wp-content/uploads/2024/05/Pikant.jpg)
Papriková klobása pikant
Spojení chuti pálivé papriky a směsi koření – to je naše klobása pikant. Výborně chutná na grilu, je vhodná pro studenou kuchyni, obložené mísy, nebo jen tak nakrájená na prkénku.
Tepelně opracovaný masný výrobek.
Složení: Vepřové maso 50%, drůbeží maso strojně oddělené 21%, voda, bramborový škrob, směs koření, dextróza, stabilizátor E450, E451, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůni E621, antioxidant E316, extrakty koření, barvivo E120, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), česnek, regulátor kyselosti E262.
Výrobek ve vepřovém střevě.
![](https://masojicin.cz/wp-content/uploads/2024/05/zebrasousvide.jpg)
Selská žebírka sous vide
Grilování výrobků připravených metodou sous – vide dělá z amatéra profíka. Křehká žebírka, která pečeme pouze několik málo minut na grilu, pánvi, nebo v troubě neztratí svojí šťavnatost a doplněním omáčky dle chuti vykouzlí vždy skvělý pokrm.
Tepelně opracovan masný výrobek.
Složení: vepřové žebírko s kostí 85%, voda, jedlá sůl, maltodextrin, stabilizátory E451, E452, cukr, antioxidant E301, extrakty koření.