Search
Close this search box.

Máte dotaz?

+420 493 522 280
info@masojicin.cz


Podniková prodejna +420 493 493 997

Menu
Search
Close this search box.

Novinky i tradiční produkty pro grilovací sezónu 2024

Každý rok s příchodem prvních jarních slunečných paprsků uvádíme na trh několik novinek. V letošním roce si přijdou na své především ti, kdo mají rádi výraznější a ostřejší chutě.

Grilovací klobása s pepřem

Skvělá novinka v sortimentu, kterou ocení především milovníci pikantních výrobků. Klobása obsahuje vysoký podíl vepřového a hovězího masa, je šťavnatá a díky přidanému pepři lehce pálivá.


Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení:

Vepřové maso, hovězí maso, voda, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), koření (obsahuje hořčici), látka zvýrazňující chuť a vůni E621, stabilizátor E450, antioxidant E315, dextróza, pepř černý 0,1%.
Obsah masa min. 87%.
Výrobek ve vepřovém střevě.

Papriková klobása pikant

Spojení chuti pálivé papriky a směsi koření – to je naše klobása pikant. Výborně chutná na grilu, je vhodná pro studenou kuchyni, obložené mísy, nebo jen tak nakrájená na prkénku.


Tepelně opracovaný masný výrobek.

Složení: Vepřové maso 50%, drůbeží maso strojně oddělené 21%, voda, bramborový škrob, směs koření, dextróza, stabilizátor E450, E451, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůni E621, antioxidant E316, extrakty koření, barvivo E120, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), česnek, regulátor kyselosti E262.
Výrobek ve vepřovém střevě.

Selská žebírka sous vide

Grilování výrobků připravených metodou sous – vide dělá z amatéra profíka. Křehká žebírka, která pečeme pouze několik málo minut na grilu, pánvi, nebo v troubě neztratí svojí šťavnatost a doplněním omáčky dle chuti vykouzlí vždy skvělý pokrm.


Tepelně opracovan masný výrobek.

Složení: vepřové žebírko s kostí 85%, voda, jedlá sůl, maltodextrin, stabilizátory E451, E452, cukr, antioxidant E301, extrakty koření.