Kvalitář / kvalitářka výroby

Základní požadavky na uchazeče:

  • dokončené min. středoškolské vzdělání potravinářské, veterinární,
  • znalost AJ nebo NJ na komunikativní úrovni,
  • ŘP sk B,
  • praxe na obdobné pracovní pozici,
  • samostatnost,
  • schopnost rozhodovat a reagovat na změny,
  • schopnost připravování dokumentace (postupů) v technicko-technologické oblasti,
  • zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství,
  • znalost práce na PC (MS Office),
  • trestní bezúhonnost,
  • spolehlivost.

Charakteristika činnosti:

  • vypracování strategií pro oddělení kvality,
  • vytváření prostředí podporujícího zvyšování povědomí o kvalitě ve firmě,
  • provádění školení,
  • dohled nad správností probíhajících výrobních procesů,
  • dohled na kvalitu surovin, polotovarů, hotových výrobků a obalů,
  • aktualizace dokumentace systému kvality,
  • aktivní účast v interních auditech pro systém zabezpečování kvality, v auditech pro dodavatele, auditech pro zákazníky a autorizované externí jednotky,
  • znalost procesů ve výrobě potravinářských výrobků, systému HACCP a IFS,
  • znalost aktuálních předpisů legislativy v souladu s právem EU v oblasti potravin.

NABÍZÍME:

  • Příspěvek zaměstnavatele na obědy.
  • Zaměstnanecká karta s finančním bonusem a slevou na nákup firemních výrobků
  • Informace o platových podmínkách budou projednány při osobním pohovoru.

Život v Maso Jičín

Pro osobní a profesní růst našich zaměstnanců děláme maximum. Vážíme si jejich práce a snažíme se pro ně vytvářet ty nejlepší podmínky.

VOLNÁ POZICE

Napište nám