Grilované hovězí s olivovou tapenádou

admin
17731_l

Grilované hovězí s olivovou tapenádou

Srpen 3, 2015

0.0 0

Olivová tapenáda posune Vaše grilování o level výš.

17731_l

Postup

Tapenáda

Smíchejte olivy, petržel, kapary, polovinu citrónové šťávy, olivový olej a v kuchyňském robotu zpracujte do tužší hmoty. Následně přidejte čerstvě mletý černý pepřem.

Grilované hovězí

Rozehřejte pánev na grilu na vysokou teplotu. Jednotlivé steaky potřete olivovým olejem. Dochutíme solí a pepřem . Grilujeme steaky po 2-3 minutách z každé strany na medium. Sejměte z grilu a nechte odpočinout.

Fazolová kaše

Zatímco maso odpočívá využijte zbývající teplo v pánvi. Přidejte česnek a restujte ho za stálého míchání, po dobu 1 minuty. Přidejte fazole a zbývající citronovou šťávu a vařte další 1-2 minuty. Pánev sejměte, přidejte extra petrželku a dochutíme solí a pepřem. Nezapomeňte fazole zpracovat do kaše, můžete si pomoci přidáním horké vody aby se uvolnily.

Ingredience

1/2 šálku ( 60g ) vypeckovaných zelených oliv

1/2 šálku petrželové natě

2 lžičky solených kapar

2 lžíce citronové šťávy

1 lžíce olivového oleje

4 x 150 g hovězí svíčkové

1 stroužek drceného česneku

850 g nakládaných fazolí

00:00

0 Recenze

All fields and a star-rating are required to submit a review.

Autor: